Voordelig verhuizen naar de kop van Zuid

Om een verlaten deel van de haven op de juiste manier in te richten is de gemeente Rotterdam een aantal jaar geleden begonnen met de opbouw van de nieuwe wijk ‘de kop van zuid’. Met behulp van deze wijk wil de gemeente Rotterdam zuid en noord met elkaar in verbinding brengen. De wijk wordt de komende jaren uitgebreid met een groot aantal nieuwbouwwoningen. Deze wijk wordt zo opgebouwd zodat er voor iedereen een geschikte woning is. Ten eerste is er een koop of huur mogelijkheid, daarnaast bestaat de wijk uit luxe herenhuizen, appartementen en gezinswoningen. De gezinswoningen krijgen beschikking over een achtertuin. De wijk wordt opgesplitst in drie blokken. Alle woningen worden om een gezamenlijke binnentuin gebouwd, dit zal voor een gezellige sfeer zorgen in de wijk.

Gaat u verhuizen?

Bent u helemaal enthousiast geworden door deze nieuwbouwwijk en wil u graag verhuizen naar Rotterdam? Verhuisservice Rotterdam komt u graag helpen bij de verhuizing naar de ‘kop van zuid’. Ze doen er alles aan om uw inboedel geheel naar wens te verhuizen naar Rotterdam, met behulp van een hardwerkend verhuisteam en professionele verhuismaterialen is dit zeker mogelijk. Verhuisbedrijf Rotterdam heeft allemaal jonge medewerkers in dienst die ook in het weekend en de avonduren voor u klaar willen staan. De verhuizers worden allemaal professioneel opgeleid tot verhuizers en zijn ingesteld op een efficiënte manier van samenwerken, zo loopt de verhuizing helemaal op rolletjes en hoeft u zich geen zorgen te maken over de inboedel.

Professionele verhuismaterialen

Een verhuizing kan veel stress veroorzaken, alles moet in gereedheid gebracht worden voor een ritje met de verhuiswagen. Om de veiligheid van uw inboedel te kunnen garanderen tijdens het verhuizen naar Rotterdam is het verstandig om gebruik te maken van verhuisdozen. U kan er namelijk voor kiezen om de inboedel zelf in te pakken of dit over te laten aan de verhuizers. Als u dit zelf doet zullen de kosten lager zijn dan wanneer een verhuisbedrijf dit voor u doet. Verhuisbedrijf Rotterdam gebruikt bij het inpakken drie verschillende soorten verhuisdozen. De standaard verhuisdozen zijn geschikt voor de gehele inboedel met uitzondering van boeken en kleding. Een grote stapel boeken is vrij zwaar en daarom zijn er speciale boekendozen. De hoogte van deze dozen zijn afgestemd op een gemiddeld boek, op deze manier is er geen loze ruimte in de doos en is de kans op schade veel kleiner. Voor de kleding zijn er ook speciale verhuisdozen beschikbaar, tijdens een verhuizing komt er namelijk veel stofvrij wat zich gaat verzamelen in de kleding. Verhuisservice Rotterdam heeft garderobe dozen waar de kledinghangers met kleding in opgehangen kunnen worden. Alle kleding kan kreuk- en stofvrij verhuisd worden. Als alles is ingepakt is het tijd om te verhuizen naar Rotterdam. Gaat u verhuizen vanuit een bovenwoning of een woning met meerdere verdiepingen? Verhuisbedrijf Rotterdam maakt dan graag gebruik van een verhuislift, hiermee is het mogelijk om grote en zware spullen via de buitenkant van de woning te verhuizen. De trap is namelijk over het algemeen niet geschikt voor het verplaatsten van grote meubels daarnaast is dan de kans op schade veel groter, dit willen we natuurlijk voorkomen.