MKB

Welkom op de categoriepagina MKB! Op deze pagina die onderdeel is van mkboverzicht.nl  ga ik het hebben over mkb-gerelateerde onderwerpen. Deze onderwerpen worden beschreven in de vorm van verschillende leuke Blogs. Deze interessante Blogs worden soms geschreven door een vriend van mij, vandaar dat de schrijfstijl wel eens van elkaar kan verschillen! MKB staat voor midden-en-klein bedrijf. Omdat ik zelf werkzaam ben in deze sector spreekt het voor zich dat ik grote interesse heb in alles dat hiermee heeft te maken! Voordat ik hier meer over vertel geef ik eerst aan hoe ik aan mijn informatie kom.

Hoe kom ik aan mijn informatie?

Een belangrijk onderdeel voor mij is waar ik mijn informatie voor dit Blog nu vandaan haal. Zonder informatie geen Blogs en zonder Blogs geen website. Zoals ik al eerder zei ben ik zelf werkzaam in de MKB sector. Omdat ik hier al vele jaren actief in ben heb ik een hoop gezien en meegemaakt. Zo kom ik bij veel bedrijven over de vloer en spreek ik ontzettend veel verschillende personen, waaronder ondernemers. Via deze personen krijg ik veel informatie en leer ik zelf een hoop bij. Daarnaast lees ik zelf ontzettend veel. Zo lees ik over onderwerpen die mij interesseren, waaronder mkb bedrijven. Ook het zakenleven heeft mijn interesse en samen met mijn al opgedane kennis heb ik dus genoeg in huis om op deze website te blijven schrijven. Ook krijg ik wel eens aanvragen van mensen om over een bepaald onderwerp te schrijven, dit doe ik dan ook graag. Wanneer ik over een bepaald onderwerp nog niet genoeg weet maar ik hier wel over wil schrijven zoek ik dit op.

mkboverzicht.nl

Waarom deel ik deze informatie?

Vaak vragen mensen mij waarom ik de moeite neem deze website te onderhouden. Dan antwoord ik hun dat ik er ontzettend veel plezier uit haal deze website te onderhouden. Zo schrijf ik dus over dingen die ik leuk en interessant vind. In de vorm van tips en adviezen probeer ik de onderwerpen voor jullie zo relevant mogelijk te maken. Af en toe krijg ik van mensen feedback. Hierin geven zij het aan leuk te vinden wat ik doe en zij waarderen dit erg. Hier haal ik dan weer energie en plezier uit en dat is één van de redenen om hier mee door te gaan. Daarnaast ben ik zelf ook vaak het internet aan het afspeuren op zoek naar nieuwe informatie en tips. Omdat ik merk dat het soms best wel lastig kan zijn informatie over bepaalde onderwerpen te vinden ben ik eens gaan denken over het opzetten van mijn eigen website. Zo kan ik dus alles waarover ik lees hier zelf beschrijven en bijhouden. Zo bundel ik als het ware verschillende onderwerpen en berichten bij elkaar waardoor ook ikzelf een soort van opslagplaats voor mijn kennis heb kunnen creëren. Omdat ik zelf de kennis heb en het leuk vind om te schrijven ben ik van mening dat het geen kwaad kan dit met jullie te delen!

Kijk nu maar op je gemak verder en laat mij weten wat je ervan vindt!