Zakelijk

Hi! Welkom op de pagina Zakelijk, onderdeel van mkboverzicht.nl! In deze categorie worden onderwerpen besproken in de vorm van Blogs die een zakelijk thema hebben. Hoewel mijn categorie MKB hier natuurlijk ook voor een deel over gaat, zijn er toch grote verschillen tussen deze twee thema’s te bemerken. Zo behandel ik bij het thema zakelijk ook alle onderwerpen die te maken hebben met dingen die op de werkvloer en in het bedrijf zelf spelen. Van een ergonomische bureaustoel tot aan kantoorversiering, alles wordt hier besproken. Echter bedoel ik met zakelijk ook onderwerpen die in de thuissituatie een rol spelen. Denk dan bijvoorbeeld aan het afsluiten van een juiste verzekering of het kiezen van een nieuwe vloer. Omdat dit over financiën gaat is dit onderdeel ook toegevoegd aan deze categorie.

mbkoverzicht.nl

Wat heb je hieraan?

Omdat de vraag op zou kunnen komen wat jullie hier nu precies aan kunnen hebben geef ik daar hier vast antwoord op. Zo merk ik zelf altijd dat ik het fijn vind wanneer ik de gedachte achter een bepaalde tekst of website weet. Zelf vind ik het ontzettend interessant informatie over zaken doen en alles wat daarbij komt te lezen. Hier leer ik van en ook haal ik hier veel plezier uit. Omdat ik het af en toe lastig vind de goede informatie over dit soort onderwerpen te vinden ben ik eens gaan nadenken over het bundelen van dit soort informatie. Zo schrijf ik dus Blogs over alles dat ik op zakelijk gebied tegen komen om dat vervolgens hier te plaatsen. Zo heb ik in de loop der tijd een hoop Blogs geschreven met redelijk wat uiteenlopende onderwerpen. Ik hoop dat jullie hier tips en informatie vandaan kunnen halen en hier zo een hoop van kunnen opsteken! Ook hoop ik dat jullie met deze informatie geïnspireerd worden zelf ook lekker aan de slag te gaan. Zo merk ik zelf altijd dat ik energie krijg om dingen te doen en te ondernemen wanneer ik hierover lees via andere mensen.

Verder rest mij nog te zeggen dat als je van mening bent dat hier nog bepaalde onderwerpen missen, ik dit graag van jullie te horen krijg. Dat kan door via deze knop contact met mij op te nemen! Op deze manier helpen jullie in feite mee deze website tot een succes te maken. Ook leer ik hier zelf van. Ten eerste omdat ik op deze manier van jullie te horen krijgen waar de interesse ligt. Ten tweede omdat als ik over een onderwerp ga schrijven waar ik minder in thuis ben, ik hier zelf ook wel eens informatie over op moet zoeken. Ook samenwerken is een mogelijkheid ik werkt regelmatig samen met en voor

Bloggerslijst.nl

Verder wens ik jullie veel leesplezier toe!