Hulp bij het importeren van jouw nieuwe auto

Bij het importeren van een auto komen tal van zaken kijken: allereerst natuurlijk de aanschaf van de auto. Maar wat daarna met de belastingen, de importheffing, alle andere bijkomende kosten? Het bedrijf Easy Import maakt dit alles gemakkelijker; zij nemen jouw werk over en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt zonder al te veel geld te kosten: ontzorgen en besparen, dus.

Waar helpt een professional je precies bij?

Easy Import zorgt voor de correcte afhandeling als je een auto importeert. Zoek een gunstig geprijsde occasion in het buitenland en de importeur helpt je bij de rest. Jouw droomauto in Amerika? Zelfs dat is mogelijk!

Zo kan je op de website een gratis kostenberekening doen van de totale importkosten. Importeren van binnen de Europese Unie is niet zo heel moeilijk, maar ga je buiten de EU dan zijn er meer dingen om rekening mee te houden, zoals de BTW en invoerrechten.

Nu je al de kosten kent, kan je overgaan tot de aankoop van de auto die je wil importeren. Om de auto in Nederland te krijgen heb je of een tijdelijk kenteken nodig, of laat je de auto komen per boot of per vrachtwagen. Vervolgens wordt de auto in Nederland gekeurd en krijgt de wagen een Nederlands kenteken.

Je kan ervoor kiezen om zelf te importeren met steun van Easy Import of je kan alles uitbesteden aan de professional, zodat het werk voor jou gedaan wordt.Tegen deze diensten staat natuurlijk een kostenplaatje. Nu is het wel zo dat jij met de aanschaf van een auto in het buitenland waarschijnlijk zo veel bespaart, dat die kosten verwaarloosbaar zijn.

de voordelen van een auto importeren?

Het belangrijkste voordeel is financieel: een auto kopen in het buitenland is vaak veel goedkoper dan in Nederland. Hoe dat kan? In Duitsland bijvoorbeeld is het aanbod tweedehands auto’s enorm groot, waardoor de prijs laag blijft. Een auto importeren uit Duitsland is hierdoor dus heel aantrekkelijk! Naast de lagere aanschafprijs helpt Easy Import je om goed om te gaan met de BPM. Hierdoor blijven veel kosten bespaard. Ook omtrent de BTW kan je voordelen krijgen.

Naast het financiƫle aspect heb je natuurlijk ook veel meer keuze als je buiten Nederland kijkt. In de Verenigde Staten hebben ze bijvoorbeeld andere modellen dan in Nederland.

Tot slot, Easy Import maakt een auto importeren zorgeloos en gemakkelijk. Ze werken tevens kostenbesparend. Er zijn financiƫle voordelen verbonden aan de import van een auto en er is in het buitenland gewoon veel meer keus. Hulp voor een goede professional: helder, duidelijk en zonder verborgen kosten!