Het is weer bijna lente!

De koude winterdagen maken plaats voor  de warmere lente dagen met een briesje. Dat betekent dat het nu hét ideale moment is om van je tuin een heerlijke plek te maken. Waar het eerst niet echt lekker klonk om in de tuin te gaan zitten, wil je nu het liefst de hele dag daar doorbrengen. In deze blog lees je alles over hoe je in de lente jouw tuin kunt klaarstomen voor de warmere seizoenen in het jaar. Het zou immers zonde zijn als je dan niet optimaal kunt genieten van je tuin. Lees dus snel verder.

Shoppen is altijd leuk

Als het om de tuin gaat kun je dat lekker in tuincentra doen. Je vindt er de leukste planten en bloemen in de meest vrolijke kleuren. Als je slim bent ga je er met een lege kofferbak heen en laad je ook meteen plantenbakken en andere benodigdheden in. Houdt er wel rekening mee dat alles ook in je tuin moet passen, want met al die leuke spullen kan je zomaar ineens doordrijven. Tip: neem iemand mee en maak er gelijk een gezellig uitje van. Je kunt uren in een tuincentrum zijn en zo sla je twee vliegen in een klap!

Lekker aan de slag

Trek je oude kloffie aan en begin met het wieden van onkruid. Voordat je alle nieuwe planten en dergelijke een mooi plaatsje kunt geven moeten de ongewenste plantjes er eerst uit. Is al het onkruid weg dan is het tijd om met verse potgrond te beginnen. Bedenk van tevoren goed waar je alles wilt plaatsen. Zo kan je lekker in een stuk doorwerken. Heb je een grote tuin? Misschien is het handig om iemand o  hulp te vragen. Zo hoef je niet alles in je eentje te doen en heb je meer tijd om van de tuin te genieten.

Voor de echte klussers

Wil je echt een overkapping gaan plaatsen, een blokhut bouwen of iets anders van hout in elkaar zetten? Neem dan een kijkje op nobelhout.nl, want daar kun je hout van goede kwaliteit kopen voor in de tuin. Nobelhout.nl is er ook voor het bouwen van speeltoestellen in de tuin. De echte klussers kunnen bij dit bedrijf alle benodigdheden vinden voor het bouwen van tuin meubelen en dergelijke. Bezoek nobelhout.nl snel en ga meteen aan de slag met je tuin. Voordat het weer echt voorjaarstemperaturen gaat vertonen is jouw tuin al klaar en kun je genieten van alle planten!