Een professioneel bedrijf voor kantoorinrichting

Bij de aankleding van een kantoor kunnen we allemaal wel iets bijdragen. De één heeft verstand van planten, de ander weet welke kleur leuk is voor op de muur en je collega denkt wellicht weer aan andere accessoires als memo-borden, prikborden en kalenders. Degenen die zijn of haar eigen bureau nog wat willen opleuken, kunnen zelf leuke accessoires meenemen. Maar bij de basis, de inrichting van een kantoor, komt wel meer kijken dan wat leuke kleuren en accessoires. Goede kantoorinrichting gaat zelfs verder dan paar bureaus, bureaustoelen en een grote (dossier)kast. Gelukkig snappen ze dat bij professioneel kantoorinrichter VKT ook.

VKT: kantoor- én projectinrichter
VKT is een specialist in het inrichten van kantoren en projecten. Zij gaan verder, waar bij jou de moed wellicht in de schoenen zakt of de tijd en inspiratie er niet is. Het inrichten van een kantoor is namelijk een flinke klus. Van A tot Z neemt deze professional het werk uit handen en stopt pas, als jij direct aan het werk kunt.

Wat een kantoorinrichter doet
Wat een professional dan precies voor je doet? In principe alles. Van het denkwerk tot de invulling en de laatste finishing touches. Natuurlijk ben je vrij om mee te denken en te plannen, want twee partijen kunnen nog altijd meer dan één. VKT staat je bij door middel van drie stappen: ze luisteren, visualiseren en leveren het eindresultaat op.

Een professionele aanpak
De aanpak is doordacht en uitgevoerd in stappen. Jullie gaan eerst met elkaar aan tafel, waarbij eisen en wensen worden besproken. Niet geheel onbelangrijk is het budget en de beschikbare ruimte. Wordt de huidige ruimte opnieuw ingericht of gaan jullie verhuizen? Zelfs een verhuizing wordt geregeld. Wanneer deze informatie bekend is, wordt er een plan opgesteld en een ontwerp geschept. Tevreden? Let’s go!

De uitvoering wordt letterlijk van A tot Z aangepakt. Pas als jij 100% tevreden bent, trekt de professional zijn handen er van af.

Wist je trouwens dat…

  • VKT zelfs de uiteindelijke bedrading volledig regelt? Zo kun jij na de oplevering direct aan de slag!
  • VKT rekening houdt met arbo-deskundige eisen? Iets kan er wel heel leuk uit zien, maar moet ook goed zijn voor de gezondheid op de werkvloer.
  • Je naast de inrichting ook materiaal en kleuradvies krijgt? Zo creëer je een kantoor helemaal in jouw huisstijl
  • Het Rotterdamse in het bedrijf echt is terug te vinden. Ze doen gewoon wat ze zeggen en streven naar zelfs nog een beetje meer.

Twijfel je nog? Niet doen! De leuke aankleding en details kun je altijd zelf nog aanpakken. Maar de kantoorinrichting