Cocktail catering ideaal voor bedrijfsfeesten!

Vorige week heb ik een ontzettend leuk bedrijfsfeest bijgewoond. Dit vond plaats in het pand van ons bedrijf en het was erg druk. Zelf vind ik het altijd leuk om de collega’s eens op een andere manier te zien en mee te maken en daar is zo’n bedrijfsfeestje de perfecte gelegenheid voor. Dit jaar had mijn werkgever de avond alleen anders aangepakt dan vorige jaren, namelijk door een bedrijf in te huren dat de cocktail catering voor haar rekening nam. Omdat ik hier erg van heb genoten vind ik het leuk hier wat meer over te vertellen. Zo zorgt een juiste cocktail catering ervoor dat iedereen een leuke en ontspannen avond heeft!

Cocktail catering in persoonlijke stijl

Ik ken mijn baas erg goed en zo raakte ik met hem in gesprek over de cocktail catering. Het viel mij op dat deze helemaal naar de huisstijl van het bedrijf was aangepast. Zo stond de naam van mijn werkgever op de cocktailbar, inclusief de juiste led-verlichting en kleuren. Daarbij kwam ook nog dat er achter de bar een groot A3 vel stond met de keuze van alle soorten cocktails erop. De namen hiervan waren aangepast naar de naam van het bedrijf. Ik vind het persoonlijk heel leuk dat dit allemaal bij de cocktail catering van die avond hoorde. Ook heeft de huisstijl van mijn bedrijf wit en zwart als belangrijkste kleuren en de cocktailshakers achter de bar waren hier naar gekleed. Al met al dus een zeer geslaagde opzet.

Cocktail catering neemt jou het werk uit handen

Natuurlijk is het fijn als je zelf zo min mogelijk werk hebt aan een feestje dat je zelf organiseert. Op zo’n moment wil je namelijk de tijd hebben voor je gasten, collega’s of vrienden en familie. Wanneer je de cocktail catering volledig uitbesteedt aan een bedrijf dat dit op een goede en leuke manier kan doen, weet je zeker dat jij en alle genodigden een leuke avond zullen hebben. Zo was er bij onze avond meer dan alleen maar de cocktails zelf geregeld. Ook de cocktailbar, bartenders en alle overige benodigdheden waren geregeld. Deze cocktailshakers waren ontzettend professioneel en wisten precies hoe je de beste cocktails maakt en serveert. Samen met mijn andere collega’s vonden wij het dan ook heel erg leuk dit eens mee te maken. Mijn werkgever kreeg dan ook van iedereen complimenten en de sfeer wat ontzettend goed.

Kortom, met de juiste cocktail catering kun je een hoop werk uit handen geven. Daarbij kun je jouw gasten iets speciaals bieden wat ze zullen waarderen en nog lang zullen onthouden!