Bedrukte dozen op maat

Ben je op zoek naar bedrukte dozen op maat? Neem dan eerst eens een kijkje online. Bij veel leveranciers bestel je jouw bedrukte dozen op maat eenvoudig en snel online. Niet voor een hoge prijs per doos, maar altijd voor een klein bedrag. Zelfs als je een groot aantal bedrukte dozen op maat bestelt, hoef je hier niet veel in te investeren.

Verschillende soorten bedrukte dozen

De meeste websites bieden verschillende soorten dozen aan om te laten bedrukken. Denk hierbij aan vouwdozen met insteekklep, vouwdozen met klepsluiting, vouwdozen met overslaande klep, vouwdozen met vakverdeling, brievenbusdozen, postdozen en kalenderdozen.

Je bepaalt helemaal zelf welke soort doos jij wil laten bedrukken in de gekozen drukkerij. Geef je bestelling aan door en zij zorgen ervoor dat je op de korte termijn hoogwaardige bedrukte dozen op maat geleverd krijgt. Deze zullen gegarandeerd aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoen.

Dozen met een bedrukking naar keuze

Je kiest niet alleen zelf welke dozen je wil laten bedrukken, maar ook hoe deze bedrukking eruit moet zien. Het is mogelijk jouw dozen alleen met logo laten bedrukken, maar ook met een tekst naar keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om het logo van je bedrijf te combineren met een tekst naar keuze. Het maakt niet uit hoe jouw ideale bedrukking er uit ziet, want alles kan zo worden aangepast.

Bedrukte dozen op maat bestellen

Wil je bedrukte dozen op maat bestellen? Bepaal dan eerst welke doos je wil laten bedrukken en geef vervolgens door welke bedrukking er op deze doos moet komen te staan. Als je jouw bestelling hebt ingediend, gaat men direct aan de slag. Er wordt voor gezorgd dat je jouw bedrukte dozen op maat zo snel mogelijk geleverd krijgt.