Beachvlag: niet alleen handig op het strand!

Je ziet ze tegenwoordig overal: de beachvlag. Op elke hoek van de stoep, voor de ingang van alle winkels. Ze zijn ontzettend handig om reclame te maken voor uw bedrijf of winkel omdat ze mooi gekleurd zijn, van goede kwaliteit en overal stevig bovenuit torenen! Met een beachvlag toon je je dus van je beste kant.

Wat is een beachvlag?

Een beachvlag is gemaakt van zeer licht materiaal. Het is een mooie vlag die vastzit aan een paal, waardoor deze lekker flexibel en mobiel is. Dat betekent dat je een en dezelfde vlag kan gebruiken voor de deur, mee naar evenementen en waar je maar wil. Er zijn verschillende soorten voeten die je eraan vast kunt maken zodat de beachvlag op alle gronden gewoon stevig en hoog kan staan. Je vraagt je misschien af waar de naam vandaan komt als beachvlaggen voor zoveel plekken gebruikt kunnen worden. Tradtioneel zijn ze ontworpen voor strandevenementen. Hierdoor zijn ze zo gemaakt dat ze altijd duidelijk te zien zijn, ook in sterke wind. Daarvoor wordt namelijk speciaal stevig materiaal gebruikt. En door de verstelbare en afwisselbare voeten zijn ze handig voor in het zand, maar net zo handig voor op de stoep!

Een beachvlag voor uw bedrijf

Een beachvlag is een echte eyecatcher. Er zijn verschillende vormen te kiezen afhankelijk van de situatie en omgeving waarin je de beachvlag gaat gebruiken. Maar de beachvlag staat bekend om zijn speelsheid en dynamiek, zonder dat de boodschap minder goed zichtbaar wordt. Je kan je eigen ontwerp op de vlag laten drukken. Voor jouw publiciteitscampagne, evenement, promotionele actie, winkel of bedrijf. Omdat beachvlaggen dynamiek en divers zijn maar ook lekker opvallen kun je makkelijk en snel publiek trekken. Een ideale basis waar je je eigen twist aan kan geven om jouw unieke visie aan potentiele klanten of geïnteresseerden te laten zien.

Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. Ook kunnen ze zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt. Midden op het strand of in een zaal bij een evenementen is het natuurlijk handig als mensen de vlag van alle kanten kunnen zien, maar als je de vlag altijd voor de ingang van je winkel hebt staan is dit natuurlijk niet nodig. In dit geval kunnen ze zowel links- als rechtswaaiend bedrukt worden. Voor allebei de kanten van de deur één dus. Een beachvlag is ontzettend divers en ideaal voor elke gelegenheid waarbij je je ideeën bij een publiek neer wil zetten. Dus niet alleen voor op het strand!